Headerfoto

Programma

Dit wil je niet missen!

Op beide dagen worden er interessante lezingen in het prachtige Penthouse van het Inspyrium georganiseerd. Het Penthouse biedt een fantastisch uitzicht over de landelijke omgeving van het Inspyrium. Alleen het uitzicht is al een bezoekje aan de lezingen waard!

Hieronder wordt het programma weergegeven. Deze is voor beide festivaldagen gelijk!

Programma

12:00 - 13:00      Vrouwenpoli
Hoe kun je je hormonen in balans houden d.m.v. voeding, leefstijl, omgang met stress? Wat kunnen de artsen van de Vrouwenpoli voor je betekenen als er sprake is van een onbalans. Voorbeelden van een onbalans: PCOS, PMS, PMDD, menstruatiestoornissen, endometriose, overgangsklachten, hormonale migraine.

13:00 - 14:00      Parent inc.
Hoe bereik je meer bij zwangerschap op je werk?

De komst van een baby heeft een enorme impact op je leven. En dit merk je ook in je werk. In een presentatie van ong 15-20 minuten leren ouders in spé hoe zij om kunnen gaan met de combinatie zwanger en werk. Ze leren over hun rechten en plichten en hoe de combinatie werk en zorg voor het gezin te combineren.

14:00 - 15:00      Angelien gezondheidscoach en motivator
Grip op de Overgang

Bij de overgang komt heel wat kijken. Opvliegers , mist in je hoofd , moe, stemmingswisselingen , nacht zweten, aankomen en nog veel meer. Kunnen wij daar als vrouw iets aan doen? Jazeker hebben wij hier invloed op. Angelien van den Heuvel zal jullie vertellen hoe dan.

Partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.