Headerfoto

Partners

We zijn druk in de weer om binnenkort onze partners te kunnen presenteren. Houdt onze social media kanalen in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!

XXS Kinderopvang

XXS – de naam zegt het eigenlijk al – staat voor kleinschalige kinderopvang. Een kleinschalige omgeving waar ruimte is voor de persoonlijke aandacht van je kind. Een plek waar kinderen plezier beleven en zich kunnen ontwikkelen. En waar elke dag een belevenis is.

Vrouwenpoli

Vrouwenpoli Boxmeer is een organisatie waar patiënten met diverse gynaecologische aandoeningen terecht kunnen. Het doel van de Vrouwenpoli is patiënten te helpen herstellen van hun klachten, daarbij de samenhang met andere gezondheidsklachten onderzoeken en erkennen en op de langere termijn streven naar preventie van chronische ziekten. De poli onderscheidt zich van ander gynaecologisch zorgaanbod door patiënten echt centraal te stellen en niet alleen naar de klacht te kijken maar ook naar de context. Er is aandacht voor zowel lichamelijke, mentale, maatschappelijke en sociale aspecten.

Hierbij worden de principes van integrale geneeskunde gehanteerd. Integrale geneeskunde heeft als doel het zelf herstellend vermogen te stimuleren en de ziekte te bestrijden door middel van de kennis over gezond en ziek zijn.

De vrouwenpoli biedt tijdens de beurs het volgende aan:

  • Speedconsulten met onze artsen en of verpleegkundig leefstijl coach/orthomoleculair therapeut
  • Lezing over de Hormoonbalans,  gegeven door Barbara Havenith op beide dagen
  • Verkoop van verschillende supplementen, boeken en borstenborstels met leuke korting

De aanwezige medewerkers en artsen staan u graag te woord!

Bezoek de lezing van Barbara Havenith!
Op beide dagen geeft Barbara Havenith van 12:00 tot 13:00u een interessante lezing! 
Hoe kun je je hormonen in balans houden d.m.v. voeding, leefstijl, omgang met stress?
Wat kunnen de artsen van de Vrouwenpoli voor je betekenen als er sprake is van een onbalans.
Voorbeelden van een onbalans: PCOS, PMS, PMDD, menstruatiestoornissen, endometriose, overgangsklachten, hormonale migraine.

Cuijk Doet

Wat maakt Cuijk voor jou bijzonder? Laat zien, vertel, deel!

Zijn het de Kraaijenbergse Plassen, is het een bezoekje aan de schouwburg, het rustbankje aan de Maas of een terrasje in het centrum? Of misschien jouw eigen wijk, de gezellige buurt of het speeltuintje waar iedereen samenkomt.

Wat Cuijk voor jou bijzonder maakt, weet jij zelf het allerbest. Misschien is het voor jou zelfs zo vanzelfsprekend dat je er niet meer bij stil staat. Met CuijkDoet! willen we dat juist wel doen. Zo brengen we samen in beeld waarom de gemeente Cuijk een fijne en mooie plek is om te wonen, te werken, te ondernemen en genieten.

Maasvallei Wonen

Maasvallei Wonen is een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijven op het gebied van (ver)bouwen en (ver)huizen, actief in de kop van Noord-Limburg en het Land van Cuijk. Maasvallei Wonen bestaat uit een internetportal waar consumenten een selectie van gerenommeerde bedrijven vinden. Bedrijven die garant staan voor kwaliteit, elkaar en de regio kennen en elkaar kunnen aanbevelen plus versterken. 

Ebben Inspyrium

Het Inspyrium is een duurzame, industriële locatie in een unieke groene omgeving. De ruimtes bieden oneindig veel mogelijkheden voor bijzondere evenementen, van 10 tot en met 5.000 personen, waarbij groenbeleving en duurzaamheid voorop staan!

Partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.