Headerfoto

Ontmoet Dylan Haegens

Win Meet & Greet met Dylan Haegens

De populaire YouTuber uit Venray bezoekt op zaterdag 26 oktober van 15.00 tot 16.00 uur het Lifestyle Festival. Diezelfde middag verrast hij ook de winnaars van de Meet & Greet-actie. De gelukkigen krijgen alle ruimte om zijn of haar vragen aan de vlogger te stellen tijdens deze ontmoeting. Wil jij een Meet & Greet met Dylan Haegens melden? Zo maak je kans:

STAP 1

Geef in ons Facebook-evenement ‘Lifestyle Festival – Zaterdag 26 oktober’ aan dat je aanwezig bent. KLIK HIER om dit meteen te doen.

Heb jij zelf (nog) geen Facebook? Geen probleem. Je vader, moeder, opa, oma of een andere volwassen begeleider mag dit ook voor jou doen. Als hij of zij de status op aanwezig heeft staan, maak jij kans.

STAP 2

Wil je de Meet & Greet met Dylan Haegens winnen dan kun je bij binnenkomst in het Inspyrium aangeven dat je aanwezig bent. Je geeft hier jouw naam (en die van je volwassen begeleider door).

STAP 3

Geniet van het Festival en spot Dylan Haegens op zaterdag 26 oktober tussen 15.00 en 16.00 uur in de Maasvallei Wonen-hal. Wie weet hoor je dan opeens wel jouw naam door de speakers met de mededeling dat jij de Meet & Greet hebt gewonnen. 

Partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dank je voor je aanmelding!
We konden u niet inschrijven. Probeer het nog eens.