Bezoekers
Bezoekers
Bezoekers
Bezoekers

Maak kennis met onze partners

De Gezondheidsbeurs wordt mede mogelijk gemaakt, dankzij diverse partners. We stellen ze graag zo snel mogelijk aan je voor!

Gemeentes Land van Cuijk

Gezond door het leven? De GGD helpt u een handje...

Krijg meer inzicht in uw suikergebruik en bekijk ons frisdrankenbord.  Oei, dat is schrikken!  En hoeveel zout gebruikt u eigenlijk elke dag? Kom langs en doe de test !  Heeft u zin in een spelletje waterpongen?  Nee… geen bierpongen!  En lukt dat ook  met alcoholpopbrillen op waardoor je dronken lijkt?  We dagen u uit!  Vul het spinnenweb in van positieve gezondheid en spiegel uw eigen gezondheid!  Wat gaat goed en wat kan beter? En heeft u interesse in de gezondheid van anderen?  Er liggen gemeenteschetsen  waar  u antwoord krijgt op vragen als: waar wonen de meeste rokers of waar drinkt men het minst. Kijk hoe uw gemeente scoort op gezonde leefstijl ! Wie zien je graag bij de stand van de GGD namens alle gemeenten Land van Cuijk !

Dekkers Fransen
Flebologisch Centrum Grave

Wist je dat spataderen net zo vaak voorkomen bij mannen als bij vrouwen? 
En dan echt niet alleen op latere leeftijd; de jongste patiënt van het Flebologisch Centrum Grave (FCG)  is namelijk pas vijftien jaar oud. Soms ervaren patiënten klachten; anderen vinden het niet mooi – en willen er daarom iets aan laten doen. En jij? Laat je benen scannen bij de FCG-stand, tevens onze themapartner Gezondheid.

Drs. Wijnand van Gent – vaatchirurg en eigenaar van het FCG – zal zaterdag 
tussen de middag daarnaast een lezing geven van een half uur. Hij licht alvast een tipje van de sluier op. “Zonder enge plaatjes zal ik vertellen wat spataderen nu eigenlijk zijn. Wat kun je daar aan doen? Moet je ze altijd behandelen? En wordt dit eigenlijk gedekt door de zorgverzekeraar?”

Dat de behandeling erg pijnlijk is, is volgens Van Gent ook één van de vooroordelen uit het verleden. “Wij hebben hier alle methoden in huis om dat snel en op de minst pijnlijke manier te doen. Binnen een half uurtje loop je hier na de behandeling zelf naar buiten. Narcose of een ruggenprik is helemaal niet nodig; de kans op complicaties is bijzonder klein.” Tijdens De Gezondheidsbeurs vertelt het twaalfkoppige FCG-team er graag meer over.”

Huidinstituut Beauté
Vivelli Healthclub
Vrouwenpoli Boxmeer
Vrouwenpoli Boxmeer combineert reguliere en complementaire zorg. Gynaecoloog en orthomoleculair arts Barbara Havenith noemt het ‘de geneeskunde van de toekomst’. Daarmee hebben we een vooruitstrevende partner voor het thema Zorg & Welzijn. “We vinden gezondheid een groot goed; daarom kijken we met een brede blik en nemen we echt alle tijd voor onze patiënten.”

Vanuit het hele land komen vrouwen naar Boxmeer, voor een consult bij één van de drie gynaecologen, seksuologe of vruchtbaarheidsarts. “Daarnaast zitten hier verschillende therapeuten, zoals een orthomoleculair diëtist, psychodynamisch therapeut, voetreflextherapeut en homeopathisch arts. We vullen elkaar perfect aan. Ingrepen voeren we hier niet uit; we kijken juist naar andere mogelijkheden. Daarom kloppen dames hier vaak aan voor een second, third of zelfs fourth 
opinion.”

Voorlichting heeft de Vrouwenpoli hoog in het vaandel. “Dat doen we niet alleen in onze praktijk, met blogs op onze website en via social media, maar ook door aanwezig te zijn op de beurs. Ik zal hier tevens dagelijks een lezing geven over hoe je hormonaal in balans kunt komen én blijven. Hier heb ik recent de bestseller Hormoonbalans voor Vrouwen over geschreven.”
Cybox internet & communicatie

Al vanaf 1997 maken wij websites, en sindsdien staan wij bekend om goede service, betrouwbaarheid, een no-nonsense aanpak, kwaliteit, vakkennis en eerlijk webdesign. "Goed werk hoeft niet van ver te komen", zeggen onze klanten uit de regio Boxmeer. Onze klanten uit Amsterdam denken daar wellicht anders over. 't Land van Cuijk is onze thuisbasis, maar ook een uitwedstrijd spelen wij graag.

Een website maken is al lang niet meer het doel op zich, de tijd dat "iemand" je website maakt ligt dan ook ver achter ons. Het ontwikkelen van een website is intensieve teamsport. Team Cybox staat sterk! Ontwerpers, tekstschrijvers, fotografen, programmeurs, netwerkspecialisten, (online) marketingadviseurs en zelfs onze administratie, iedereen snapt elkaar en is uitstekend op elkaar ingespeeld. 

Ebben Inspyrium
Kom over de groene loper…

Het Ebben Inspyrium is een unieke evenementen- en vergaderlocatie in het Land van Cuijk. Direct bij aankomst wanen gasten zich in een groene oase door de karakteristieke bomen, daktuinen en innovatieve gevelbegroeiing. De sfeervolle en multifunctionele ruimten zijn perfect geschikt voor events als De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg.

Op zaterdag 24 en zondag 25 september gaat voor u de groene loper uit. Dan kunt u namelijk deze prachtige locatie ontdekken. Voor De Gezondheidsbeurs wordt gebruik gemaakt van twee hallen, die samen zorgen voor een beursvloer van ruim 3.000 m2

XXS Kinderopvang
Partners:
Gemeente Boxmeer
Gemeente Cuijk
Gemeente Grave
Gemeente Mill en St. Hubert
Gemeente Sint Anthonis

Dekkers Fransen
Huidinstituut Beauté
Flebologisch Centrum Grave
Villa XXS
Vivelli
Vrouwenpoli Boxmeer
Cybox
Land van Cuijk
Inspyrium

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!