Bezoekers
Bezoekers
Bezoekers
Bezoekers

Deelnemers De Gezondheidsbeurs

Wie je op De Gezondheidsbeurs kunt verwachten? Dat blijft nog even spannend! Achter de schermen zijn we druk in de weer. Medio mei maken we de eerste namen van exposanten bekend. Volg daarvoor onze social media-kanalen, zodat je meteen op de hoogte bent (Facebook, Twitter).

Angelien van den Heuvel

Een gezond gewicht en meer energie

Wilt u graag:

  •  afvallen;
  •  meer energie;
  •  van uw klachten af?

En heeft u weleens nagedacht over de invloed van hormonen op uw gewicht en uw gezondheid? Hormonen regelen alle lichaamsprocessen van de mens, zoals de stofwisseling, groei, en de werking van het immuunsysteem. Zij zorgen ervoor dat de organen goed functioneren en dus ook dat u lekker in uw vel zit. Of niet, natuurlijk.

Natuurlijk in balans

Als u uw hormonen in balans brengt dan bereikt u een gezond, stabiel gewicht en krijgt u meer energie. Kortom: een gezond leven in een vitaal lichaam. Als voedingsdeskundige en hormoontrainer kan ik u helpen de balans te vinden die past bij een gezonder leven. En die past bij ú, want iedereen is anders. Samen met u breng ik uw voedings- en leefgewoonten en hormoonhuishouding in kaart.

Verantwoord en blijvend afvallen

Ik help u graag om uw hormonale systeem op natuurlijke wijze in evenwicht te brengen en verantwoord en blijvend gewicht te verliezen. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of om een afspraak te maken voor een consult.

Apetito
apetito heeft al sinds 1958 ervaring met het koken van maaltijden en het ontwikkelen van oplossingen voor uiteenlopende doelgroepen. Naast onze maaltijden leveren we verschillende diensten die u kunnen ontzorgen op het gebied van maaltijdvoorziening en alles eromheen. Lees ook meer over onze organisatie.
De Slaapmeesters
Dekkers-Fransen
De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis voelen. Hetzelfde geldt voor uw interieur. Dat moet u passen als een jas! Dekkers-Fransen is een bedrijf wat al meer dan 35 jaar kwalitatieve en grensverleggende keukens en interieurs maakt. Het is een warm en gastvrij familiebedrijf wat onderscheidend is in haar vakgebied. Onderscheidend op het gebied van materialen, in de mogelijkheden en door de totaalbeleving van het product. Het blijft niet bij alleen een keuken of interieur. Dekkers-Fransen denkt met u mee en doorloopt de zoektocht naar het perfecte eindproduct wat past in uw woonomgeving en werk. Een passende sfeer en ambiance is erg belangrijk en wordt door kleuradvies en styling gerealiseerd.
energetix-online.nl
Flebologisch Centrum Grave

Het Flebologisch Centrum Grave (FCG) is een behandelcentrum voor spataderen waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. 

FCG is gelegen in het centrum van de historische stad Grave en is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. 

Forever Living Products
Fysiotherapie Bardoel – van Lier
Fysiotherapie Hofmans van Benthum
Gebroeders Janssen Beugen

Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het.

Gebr. Janssen in Beugen kent een aantal vakgebieden. Gestart als dakdekker, uitgegroeid tot specialist op het gebied van sanitairriool en installatietechniek. Omdat het een meestal gepaard gaat met het ander en wij graag compleet werk leveren. Zoals echte vakmannen betaamt. 

Gemeente Boxmeer
Gemeente Mill en Sint Hubert
Gemeente Sint Anthonis
Genieten zonder zorgen
Gezondheidscentrum Cuijk
GGD Hart voor Brabant
De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van iedereen, met speciale aandacht voor kwetsbare mensen. Dit doen we door risico's voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van alle inwoners te bevorderen. Ook die van u!
Hoorus

Gaat uw gehoor achteruit? Of vermoedt u dit? Stap dan bij Hoorus binnen! Gehoorverlies verloopt namelijk minder snel wanneer u direct het juiste hoortoestel krijgt aangemeten. Bij de deskundige audiciens van Hoorus bent u daarvoor in de juiste en vooral hoogopgeleide handen. Wij nemen alle tijd voor een perfecte hooroplossing en geven helder en volledig antwoord op al uw vragen. En ook voor het onderhoud van uw hoortoestel bent u bij ons aan het juiste adres. Hoorus doet geen concessies als het aankomt op uw gehoor. U toch ook niet?

Deskundig en onafhankelijk
Hebt u vragen of wilt u een deskundig en onafhankelijk advies van dé betrokken specialist in hoortoestellen en gehoorbescherming op maat? Neem dan gerust contact op met de audiciens van Hoorus, of bezoek ons aan de Koorstraat 57 in Boxmeer of Winkelcentrum 34 in Malden voor een gratis hoortest.

Wij horen graag van u! 

Huidinstituut Beaute
Kookboek Goei Leven - Wall of Farm
Lux Nederland
LVCNET.nl
Mismi Massagepraktijk
Natuurlijk! Bij Kaat
Afvallen Bij Kaat

Wil je gezond leven, je energiek voelen en er stralend uitzien? Heb je door alle drukte in je leven even geen idee hoe dat doel te bereiken? Geen probleem! Ik help je graag door mijn ervaring en kennis met je te delen.

Lees meer

De BGN gewichtsconsulent

Natuurlijk! Bij Kaat is door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland erkend als BGN gewichtsconsulente. Dat betekent dat – afhankelijk van je verzekeringen – de kosten voor een consult geheel of gedeeltelijk worden vergoed door je verzekeraar. Maar er zijn nog meer voordelen…

Lees meer

 

Nebuvast
NICI koffie automaten
Notariskantoor Teeuwen
OSTG

Orthopedische Schoentechniek Gennep werkt met gediplomeerde, orthopedische schoentechnici met veel ervaring. Wanneer u met het voorschrift van uw arts bij ons binnenstapt wordt deze informatie uitgebreid besproken en worden uw voeten nauwkeurig bekeken en opgemeten. Bent u wat moeilijk ter been dan kan dit eerste consult ook bij u thuis plaatsvinden. Als erkend orthopedisch schoentechnisch bedrijf voldoen wij volledig aan de strenge eisen van vakbekwaamheid waardoor u verzekerd bent van de kwaliteit en zorg waar u recht op heeft.

Mocht u willen overstappen naar Orthopedische Schoentechniek Gennep dan kunnen wij dit helemaal voor u regelen.

Pearle Opticiens Cuijk
Praktijk Gina Beijen
Service Apotheek Cuijk-Mill
Medicijnen, u gebruikt ze liever niet maar soms is het toch nodig. In Apotheek Cuijk en Apotheek Mill staan wij iedere dag voor u klaar om u te helpen met uw medicatie. Een persoonlijke benadering is daarbij belangrijk. Onze apothekers staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek. Zij beoordelen desgewenst uw complete medicatie en overleggen, als u dat wilt, met uw huisarts of specialist over mogelijke verbeteringen. Zij hebben dagelijks contact met uw huisarts of specialist in het Land van Cuijk, om uw zorg optimaal te laten verlopen. Maak gerust een afspraak!
Sociom
Ieder mens heeft talenten. Tegelijkertijd zijn we soms kwetsbaar en hebben we elkaar nodig. Juist daar waar mensen elkaar helpen en aanvullen, is het goed samenleven. Sociom helpt daarbij. Wij maken ons sterk voor een prettige leefomgeving; een omgeving waarin mensen aandacht hebben voor elkaar. Dat doen we door mensen samen te brengen. Sociom zet mensen in hun kracht, herkent talenten en brengt ze in beweging. Wij geven aandacht en advies en bieden hulp bij problemen. Sociom omarmt burgerinitiatieven en versterkt deze met de kwaliteiten van sociaal werk. Je vindt ons overal in en rondom het Land van Cuijk, ook in jouw dorp, buurt of wijk. Daardoor is Sociom altijd dichtbij.
Sunday Brush
Wil je alles weten over zonbescherming en wil je op een makkelijke manier beschermd zijn tegen de dagelijkse schadelijke UV-stralen? 

Maar je hebt een hekel aan smeren van zonnebrandcrème?
Maak kennis met zonbescherming in poedervorm van Sunday Brush met SPF50. Sunday Brush is gemaakt van 100% natuurlijk mineraal poeder en helpt mee aan het voorkomen van huidkanker en vroegtijdige huidveroudering. Bijkomend voordeel is, dat het de huid prachtig egaliseert. Het is zeer gemakkelijk aan te brengen en mee te nemen. Kom naar onze stand en ervaar het zelf!
Van Boxtel Hoorwinkels
Vasomotietherapie
Viswinckel Cuijk
Vivelli Healthclub
Vrouwenpoli Boxmeer
Well-Being Massages
Woodd Kachels
WOODD Kachels is gespecialiseerd in pelletkachels en houtkachels. De prijzen van gas en olie blijven maar stijgen, het is tijd voor kachels op biobrandstoffen, de duurzame manier van verwarmen. Wij zijn dealer van o.a. RIKA, MCZ, RED, LOTUS, Charnwood, Schmid, Quadra-fire en SUNDAY. Wij leveren alle typen rookkanalen, kacheltoebehoren en houtpellets. Ook verzorgen wij de volledige installatie en het onderhoud van uw kachel. U hoeft nergens voor te zorgen; wij regelen alles voor u!

Ervaar het zelf!
Zien, ruiken, horen en voelen zijn belangrijke aspecten bij de aanschaf van een kachel. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de kachel die het best bij uw (interieur) wensen aansluit. In onze showroom staan (werkende) pellet- en houtkachels van al onze top merken. Desgewenst komen we vrijblijvend bij u thuis voor een passend advies.
XXS Kinderopvang
Kinderdagverblijf 0-4 jaar
Buiten schoolse opvang 4-12 jaar
Gastouder buro
 
Kleinschallige, flezibele opvang, betaal per afgenomen uur
 
BSO ism vele cuijkse sportverenigingen,  sporten na school !
Creatief, educatief en sportief bezig zijn na school op het sport terrein van JVC Cuijk onder professionele begeleiding

 

 

 

Partners:
Gemeente Boxmeer
Gemeente Cuijk
Gemeente Grave
Gemeente Mill en St. Hubert
Gemeente Sint Anthonis

Dekkers Fransen
Huidinstituut Beauté
Flebologisch Centrum Grave
Villa XXS
Vivelli
Vrouwenpoli Boxmeer
Cybox
Land van Cuijk
Inspyrium

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!